Expo’s, informatie en links 

 

In mijn huis en werkplaats heb ik wat beelden staan

In overleg ben je hier altijd welkom.

 

IK ga regelmatig naar de werkplaats bij Creapoelka, Kleine Poelstraat 7, 5354KD, Demen. Hier staan vaak beelden van mij. Ook heb ik bij hen een digitale beeldengalerij:

https://www.creapoelka.nl/galerij-ineke-heijmans/

 

Voor het buurthuis Onderdnplag, Osstraat 11,  5371kl Demen heb ik een wortelstronk bewerkt. Deze stronk komt uit de boomgaard van Bernard in Demen en is nu weer terug op zijn oorsprong. Hij staat in de centrale hal. 

www.onderdnplag.nl  

 

Bij  de woonspecialist  van Dee in Tiel staan 3 beelden van mij. Twee hiervan zijn ook functioneel te gebruiken. Een als tafeltje en de ander als sfeerlamp.

v. Dee Interieurs

Kleibergsestraat 12, 4001 LE Tiel 

https://vandee.woonspecialist.nl/

 

Op  het Perron, vmbo/mbo school is een kapstok gemaakt door mij in gebruik.

Het perron, Sportlaan 11-13, Veenendaal.

 

Expositie, 4, 5 en 6 oktober 2019

Helma Groot en Ineke Heijmans

Synagoge te Buren. 

Deze  expositie laat werk zien dat enerzijds geaard is en anderzijds luchtig.

Ineke Heijmans werkt met hout en bewerkt dit tot het de vorm heeft die haar bevalt. Ze werkt door tot het hout haar het gevoel geeft dat het goed is.

Helma Groot werkt met diverse materialen en technieken. Op dit moment is zij geobsedeerd door vleugels. Groot, vaak luchtig van materiaal en krachtig tegelijk. De vleugels van de zeearend met hun enorme spanwijdte zijn haar inspiratie. 

Vleugels kunnen niet eeuwig blijven vliegen en hebben de bomen nodig om op aarde te landen. Zo vonden Ineke en Helma elkaar en ontstond het idee om samen te exposeren.

WWW.synagogeburen.nl/site/heijmans-groot 

 

Expositie “beeldtaal “, 2017

Samen met luc Willems, Jacques Bijmans, Lilian Schiffers en Liesbeth Beijen geëxposeerd in kasteel Hernen. 

Vijf mensen, die elkaar uitdagen en inspireren om ideeën, gedachten in hout en steen uit te drukken. De beelden vertellen hun verhaal. 

 

Bakens verzet ,2013 

Landschap, beelden, geluid en meer.

“betreden en beleven “

Een samenwerking van 7 enthousiaste mensen, Lilian Schiffers, Jacques Bijmans, René Dijkstra, Victor Riemslag Baas, Luc Willems,  Frank ter Beek  en Ineke Heijmans.

Op het terrein van Creapoelka is er een nieuw landschappelijke wereld opgebouwd, die zich spiegelt aan het rivieren- en dijkenlandschap in de directe omgeving van de Maas met ruimte voor onverwachte beeld objecten.

Gebruik is gemaakt van gevonden hout en metaal, aangevuld met geluid en muziek en licht.